Οι Λέικερς εξαπολύουν αντεπίθεση στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς στόχος τους είναι να επανακτήσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον οποίο έχουν απολέσει τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής τους, το επόμενο καλοκαίρι θα έχουν τη δυνατότητα να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν ή δύο σούπερσταρ και σε συνδυασμό με το νεανικό σχήμα που ήδη χτίζουν θα μπορέσουν να βρεθούν ξανά διεκδικητές της κορυφής.

«Μαζί με τον Μάτζικ κάναμε μία ανταλλαγή (σ.σ. Μοζγκόφ και Ράσελ για να φέρουν στο Λος Άντζελες τον Μπρουκ Λόπεζ) που θα μας επιτρέψει να πετύχουμε δύο max συμφωνίες τον Ιούλιο του 2018. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να υπογράψουμε έναν ή δύο σούπερσταρ για να τους προσθέσουμε στο νεανικό μας σχήμα και να έχουμε τους καλύτερους από δύο διαφορετικές γενιές», δήλωσε ο GM των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ράσελ Ουέστμπρουκ και Πολ Τζορτζ. Ο Ντάμιαν Λίλαρντ φέρεται, επίσης, να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να βρεθεί στο L.A.

Σχετικά άρθρα