Στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου σχολιάζοντας το σπουδαίο φιλικό προς τιμή του Ντούσαν Ίβκοβιτς που έλαβε χώρα στο ΣΕΦ στις 20/9/2017 και ανάμεσα σε άλλα, θυμήθηκε το «καψώνι» που επέβαλε ο «Ντούντα» σε αυτόν και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, μετά από επαναλαμβανόμενο λάθος τους σε άσκηση.

Αναλυτικά όσα είχε πει ο «Παπ» πριν από 4,5χρόνια:

«Σίγουρα, ο κόουτς Ίβκοβιτς ήταν μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Τις χρονιές που ήμασταν μαζί εδώ, σήμανε τις επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες μετά από αρκετό καιρό. Είναι πάρα πολλές οι όμορφες, χαλαρές και αστείες στιγμές που περάσαμε, αλλά αυτές που μένουν είναι αυτές που τις θυμάσαι τώρα σαν αστείο, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν γέλασε και τόσο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά από την πρώτη του χρονιά που είχε έρθει. Εγώ ήμουν “ψαρωμένος”, ήταν η πρώτη μου χρονιά με τον κόουτς Ίβκοβιτς με το αυστηρό του παρουσιαστικό.

Παίζαμε πρώτο αγώνα με τον Άρη και τελευταία μέρα πριν φύγουμε κάναμε το scouting. Ήμασταν στην άμυνα και είχε κάποια σκριν, στα οποία έπρεπε να παίξουμε άμυνα εγώ με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Λέει ποια θα είναι η αντιμετώπιση, το κάνουμε την πρώτη φορά, αλλά λάθος. Δαγκώνεται λίγο και λέει πάμε ξανά. Το κάνουμε δεύτερη φορά, πάλι λάθος. Αρχίζει και νευριάζει. “Πάμε άλλη μία φορά να το κάνουμε” είπε. Τρίτη φορά λάθος. Ήταν και η… τυχερή. Νευρίασε, όπως ήταν φυσιολογικό, και αποτέλεσμα αυτού ήταν να τρέχουμε γύρω-γύρω στο ΣΕΦ για το υπόλοιπο της προπόνησης».

Το βίντεο:

Σχετικά άρθρα