Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τόμας Ουόκαπ, έφτασε στην Αθήνα και στις πρώτες του δηλώσεις του για το νέο ξεκίνημα της καριέρας του σχολίασε τα εξής:

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Μπήκα στο αεροπλάνο στις ΗΠΑ για να έρθω στην Αθήνα και ανυπομονούσα να φτάσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της ομάδας του Ολυμπιακού».

Για τον Βασίλη Σπανούλη που αποχώρησε από την αγωνιστική δράση, αλλά και για το πρόγραμμά του, τόνισε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που έκανε μία τεράστια καριέρα και είμαι σίγουρος πως αυτή την περίοδο θα θέλει χρόνο για εκείνον ώστε να ηρεμήσει, ύστερα από μία εκπληκτική πορεία στον χώρο του μπάσκετ. Θέλω όμως να έρθω σε επικοινωνία όχι μόνο μαζί του, αλλά και με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Θέλω να τους γνωρίσω, να μιλήσω μαζί τους.

Ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω και λίγο νωρίτερα στην Αθήνα, ήταν και επειδή θέλω να τακτοποιήσω τα πάντα, το σπίτι, το που θα μείνω, όλα αυτά τα πράγματα, ώστε να είμαι έτοιμος. Επίσης, το γυμναστήριο. Ξέρω πως έχουμε ακόμη μέρες μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία, αλλά θα πρέπει να κάνω και εγώ μία μίνι προσωπική προετοιμασία, για να παρουσιαστώ όσο πιο έτοιμος μπορώ».

Για το μήνυμά του στους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και στους Έλληνες, σχολίασε:
«Καταρχάς θέλω να πω για το πόσο λυπάμαι για την κατάσταση με τις πυργκαγιές στην Ελλάδα. Τα νέα έφτασαν στις ΗΠΑ και τα παρακολουθήσαμε με την οικογένεια μου. Λυπάμαι πολύ και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Είναι στις σκέψεις μου όλοι οι Έλληνες και έχουν τη συμπαράστασή μου. Δεν είναι μόνοι! Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού αυτό που έχω να πω, είναι πως ανυπομονώ να τους συναντήσω. Να ξέρουν πως το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι οι νίκες».

Όσο για τους στόχους; Ήταν ξεκάθαρος: «Θέλω να κατακτήσω με τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, το Κύπελλο και να φτάσουμε στο Φάιναλ-Φορ».

Σχετικά άρθρα