Αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Αμύντα. Ένα νεαρό παιδί με ταλέντο και… τσαγανό που κατάφερε να βρει της ομάδας, βγαίνοντας από την εφηβική ομάδα και μέσω της εμπιστοσύνης που του δόθηκε, πήρε εμπειρίες και έχει εξελιχθεί σε σημαντικότατο στέλεχος.

Ο ταλαντούχος παίκτης, με το δυναμικό στυλ παιχνιδιού ήταν εκπληκτικός στον άθλο του Αμύντα κόντρα στον πανίσχυρο Ιωνικό Νικαίας, σημειώνοντας 14 πόντους και εκπέμποντας τρομερή ενέργεια στο παρκέ, μίλησε στο Basketworld.net για την νίκη επί των πρωτοπόρων και το κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας της Δάφνης/Υμηττού.

Αναλυτικά όσα μας είπε:
“Είχαμε μόνο μία ευκαιρία να τους κερδίσουμε: να τους βρούμε χαλαρούς (λόγω βαθμνολογικής θέσης) και εμείς να είμαστε επί 40 λεπτά 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο του παιχνιδιού μας και να βάλουμε κάποια μεγάλα σουτ. Έτσι, λοιπόν, πιστεύω ότι ήρθε αυτή η τόσο μεγάλη νίκη μας απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας. Εμείς κοιτάζουμε ένα-ένα το κάθε παιχνίδι, να πάρουμε ό,τι καλύτερο κι όταν χάνουμε, ας πούμε είναι ένα μάθημα για εμάς. Κοιτάζουμε να δούμε το δεν κάναμε καλά, ώστε να μπορέσουμε στο επόμενο παιχνίδι να το κάνουμε καλύτερα, κι αυτή είναι και η δύναμη του Αμύντα. Η διαχείριση των γεγονότων, η καλή σχέση που έχουμε μεταξύ μας παίκτες-προπονητές-διοίκηση και η χημεία που βγάζουμε στο γήπεδο. Καλώς ή κακώς, εδώ χωράει η φράση που λένε: “δεν κάνουν τα λεφτά τις ομάδες”.

Σχετικά άρθρα