Καλησπέρα φιλοι μου! Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μπορώ και σας γράφω απο τα πάτρια εδάφη απολαμβάνοντας τον πιο λαμπερό ήλιο που τοσο μου έχει λείψει! Εδώ και λίγες μέρες τελείωσε για μένα μια πολυ δύσκολη, αλλά παράλληλα πολυ δημιουργική χρονιά.

Πριν λιγες εβδομάδες το πρωτάθλημά μας τελείωσε με την ομάδα του Leicester να παίρνει το πρωτάθλημα “διαλύοντας” το Newcastle στον τελικό που έγινε στην “O2 Arena” του Λονδίνου μπροστά σε 14.500 φιλάθλους. Η ομάδα μας δεν κατάφερε καν να διεκδικήσει με αξιώσεις τα playoffs αυτή την χρονιά. Ωστόσο κλείσαμε την χρονια με μια ήττα στην παράταση εκτος έδρας με το Bristol και μια νίκη εντός έδρας απέναντι στην πολυ αθλητική ομαδα του Plymouth δίνοντας μια γλυκιά γεύση σε fans και sponsors ελπίζοντας σε κατι καλύτερο την επόμενη σεζον.

Σε αντίθεση με τις εμπειρίες μου απο την Ελλάδα, η διοίκηση των Manchester Giants δύο εβδομάδες μετά το τέλος της χρονιάς ξεκίνησε τον σχεδιασμό της επόμενης προχωρώντας σε αρκετές αλλαγές τόσο αγωνιστικές, οσο και οργανωτικές. Εχουμε ήδη νέο προπονητή και έχουν γινει αρκετές συζητήσεις με τον βασικό κορμό παικτών που υπολογίζει ο κόουτς για την νέα χρονιά.

Προσωπικά, μετα τα πρώτα meetings με τον προπονητή και τον πρόεδρο είμαι ενθουσιασμένος και πολύ αισιόδοξος για την νέα σελίδα της ομάδας και εκτός απροόπτου θα συνεχίσω εκεί και τη νέα σεζον. Προς το παρόν είναι ώρα για σκληρή δουλειά μιας και η post season ειναι η πιο σημαντική περιοδος για έναν αθλητή, όμως επειδή… εξίσου σημαντική ειναι και η ξεκούραση, τα ξαναλέμε σύντομα απο κάποιο νησάκι! Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Σχετικά άρθρα