Σε τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» προχώρησε η Νίκη Βόλου. Οι ιθύνοντες του θεσσαλικού συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τους Παρασκευά, Σταυροθεόδωρο και Σιμάκη και τους «έντυσαν» στα «μπλε».

Αναλυτικά η ενημέρωση από τη Νίκη Βόλου:

«Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Γιώργο Παρασκευά για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 34χρονος Βολιώτης αθλητής (1.98, PF-C), επιστρέφει στην ομάδα μας, καθώς ξεκίνησε το μπάσκετ στη Νίκη Βόλου, με σημαντικές παρουσίες σε τελικούς παιδικών και εφηβικών Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ανδρική μας ομάδα (Γ’ Εθνική).

Έχει πλούσια εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί 14 χρονια σε Β’ και Γ’ Εθνική (Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση Βόλου, Αμπελώνας Λάρισας), τη χρονιά 2017-2018 ήταν από τους πρώτους σκόρερ (203 πόντοι, 1 τρίποντο) του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στην ομάδα της Γλυφάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!», αναφέρει η ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου για τη συμφωνία με τον Παρασκευά, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι ανακοινώσεις για τους άλλους δύο αθλητές.

«Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την μεταγραφή του αθλητή Ηλία Σταυροθεόδωρου από την ομάδα του Κεραυνού Λάρισας.

Ο 20χρονος Λαρισαίος αθλητής (2.01, PF-C) θεωρείται ένα από τα ταλέντα του Θεσσαλικού μπάσκετ, ενώ έχει αγωνιστεί στον Κεραυνό Λάρισας (Α1 ΕΣΚΑΘ) και στον Ερμή Αγιάς (Α2 Εθνική).

Την περασμένη σεζόν ήταν ένας από τους πρώτους σκόρερ του Κεραυνού στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με 202 πόντους και 3 τρίποντα.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!», και «κλείνει» το μπαράζ των ανακοινώσεων με τον Σιμάκη.

«Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Χρήστο Σημάκη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 25χρονος Βολιώτης αθλητής (1.85, SG) έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του B.C. Βόλος, ενώ έχει και σημαντική εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε Γ΄ Εθνική με Α.Ε. Κομοτηνής και Γ.Α.Σ. Κομοτηνής, ενώ την σεζόν 2017-2018 ήταν 5ος σκόρερ του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ΄Εθνικής με 426 πόντους.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!».

Σχετικά άρθρα