13η χρονιά Eurohoops Olympia Basketball Camp… 13 καταιγιστικά χρόνια γεμάτα μπάσκετ στην κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού και γενέτειρα του αθλητικού ιδεώδους, Αρχαία Ολυμπία. Για τρεις εβδομάδες, πάνω από 200 αθλητές, 4 κλειστά προπονητήρια, 6 εξειδικευμένα προπονητικά πλάνα, 17 προπονητές, εκατοντάδες ώρες και ερεθίσματα προπόνησης! Όλα αυτά συνθέτουν το παζλ μιας σπουδαίας διοργάνωσης που πρωταγωνιστεί για πάνω από μια δεκαετία.

Το Eurohoops Olympia Basketball Camp για άλλη μια χρονιά αποδεικνύει έμπρακτα το πώς είναι να παρουσιάζεσαι καλύτερος, όπως ακριβώς διδάσκει και τους εκατοντάδες επίδοξους μπασκετμπoλίστες οι οποίοι το επιλέγουν με πάθος.

Η παρουσία του σπουδαίου Ραμούνας Σισκάουσκας για πρώτη φορά σε καμπ στην Ελλάδα, του “τσάρου” του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ηγέτη της εθνικής ομάδας, Θοδωρή Παπαλουκά, αλλά του legend, Στιβ Γιατζόγλου, απλά πιστοποίησαν ότι το EOBC, αποτελεί το κορυφαίο προπονητικό πρόγραμμα, αφού παράλληλα οι 17 προπονητές με πρωτοστάτες τους μετρ των νεαρών ηλικιών: Κώστα Μελέτη, Θανάση Κωνσταντώνη, Γιάννη Αναστασόπουλο, Κώστα Σταμάτη και Βαγγέλη Καβάσιλα, έδειξαν μέσα στο γήπεδο το πολύ υψηλό επίπεδο της προπονητικής ομάδας.

Τα υψηλά προπονητικά ερεθίσματα, η άψογη διοργάνωση και φιλοξενία των παιδιών, η ποιότητα των προπονητικών προϋποθέσεων, αλλά πάνω από όλα το ασίγαστο πάθος και μεράκι των αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν, δημιούργησαν ένα εξαιρετικό μπασκετικό event. Το αυθεντικό Olympia Basketball Camp, μαζί με το Eurohoops πλέον αποδεικνύουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει η δυνατότητα να εκπονούνται προπονητικά καμπ υψηλής ποιότητας μέσα από τα οποία τα παιδιά μπορούν να βελτιωθούν αλλά και να προσθέσουν δεξιότητες που θα τα βοηθήσουν στο επόμενο βήμα τους.

Η συνέπεια, η πολυετής εμπειρία, το πάθος για το μπάσκετ και η επιστημονική πιστότητα του EOBC έδωσαν για άλλη μια χρονιά τα διαπιστευτήρια τους. Η συνήθεια που έχει γίνει λατρεία, συνεχίσει το λαμπρό της ταξίδι…

Σχετικά άρθρα