Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας έγινε κάλεσμα για να διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας γυναικείου μπάσκετ στην ιστορία στο WiZink Center της Μαδρίτης και η ανταπόκριση ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. 13.472 άτομα έδωσαν το “παρών” για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας των Γυναικών μεταξύ Εστουντιάντες και Magec Tias, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης!
Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο γήπεδο είναι η έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και χωρά συνολικά 15.000 θεατές. Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε η Ros Casares, η οποία στο F4 της Euroleague Γυναικών το 2010 είχε κόψει 7.800 εισιτήρια.
Για την ιστορία, η γηπεδούχος Εστουντιάντες νίκησε με 86-55.
¡¡¡¡RÉCORD!!!
Tenemos el dato oficial de asistencia en el @movistar_es Estudiantes – @magectias1995.Somos 13.472 en el @WiZinkCenter , que supone el RÉCORD en un partido de baloncesto femenino en España
GRACIAS, GRACIAS, GRACIAS #PorElDeporteFemenino pic.twitter.com/Ygxmww0FPS
— Movistar Estudiantes (@ClubEstudiantes) 10 Μαρτίου 2019



