Ο Ιωνικός υποδέχεται το Σάββατο (14/11) τον Ηρακλή στην φυσική του έδρα, το κλειστό του Πλάτωνα στην Νίκαια, μετά από 33 ολόκληρα χρόνια και ο Βαγγέλης Τσάπας ευχαρίστησε άπαντες όσους βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε με ανάρτησή του στο facebook:

«Η ανακαίνιση του Πλάτωνα, η επιστροφή της αντρικής ομάδας του Ιωνικού Νικαίας στη φυσική του έδρα, όπου το Σάββατο θα φιλοξενήσει μετά από 33 χρόνια αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας, καθώς και η αποκλειστική χρήση του γηπέδου από το Σύλλογο αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία γιορτής γενικότερα για το Σύλλογο του Ιωνικού Νικαίας.

Όσοι έβαλαν έστω κι ένα μικρό λιθαράκι σ’ αυτήν την ιστορικής αξίας στιγμή για το Σύλλογο νιώθουν όμορφα και δε χρειάζονται ιδιαίτερης μνείας ή επαίνων…

Η τεράστια αυτή επιτυχία πρέπει να ενώσει τον κόσμο του Ιωνικού κι όχι να τον διχάσει με μικρότητες και άκαιρους διαγωνισμούς Ιωνικοφροσύνης…

Η επιτυχία θα ολοκληρωθεί όταν αυτό το “στολίδι” αποτελέσει εφαλτήριο ώστε όλο και περισσότερα παιδιά της Νίκαιας να έρθουν για να αθληθούν και να φορέσουν τη φανέλα με τ’ αστέρι στην καρδιά…

Απ’ αυτούς κάποιοι θα είναι τα νέα Νικαιώτικα κύτταρα, που έχει ανάγκη η αντρική ομάδα και που στο μέλλον θα είναι τα ίδια παιδιά που θα την πλαισιώσουν και θα την καθοδηγούν.

Κάποιοι από αυτούς τους αθλητές θα νιώθουν μια ζωή περήφανοι που φόρεσαν στα παιδικά τους χρόνια αυτήν τη φανέλα. Η ομάδα αυτή θα συνεχίσει το μύθο της στην περιοχή κι όχι μόνο…!

Ενωμένοι όλοι μπορούμε να πετύχουμε όσα δεν καταφέραμε το προηγούμενο διάστημα …

Ας είναι εφαλτήριο ενότητας για ένα καλύτερο αύριο το νέο αυτό στολίδι μας. Το νέο μας “σπίτι”…

Έτσι, θα πιάσουν τόπο οι θυσίες όλων όσων έβαλαν το λιθαράκι τους σ’ αυτό το επίτευγμα. Ειδικά μέσα στις τόσο δύσκολες συνθήκες που ζούμε».

Σχετικά άρθρα