Τον Ηρακλή υποδέχεται ο Ιωνικός το Σάββατο (23/3, 17:00) και με νίκη θα βρεθεί μια… ανάσα από την επιστροφή στην Α1 μετά από 32 ολόκληρα χρόνια.

Ο Βαγγέλης Τσάπας κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στο κλειστό του Πλάτωνα, δείχνοντας σε όλη την Ελλάδα ότι μία μπασκετική δύναμη επέστρεψε.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Νίκαιας:

«Ήρθε λοιπόν η στιγμή που ολόκληρη η Νίκαια περίμενε για τριάντα δύο ολόκληρα χρόνια, το να παρακολουθεί την ομάδα μπάσκετ, το καμάρι της πόλης, να δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μια ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής, με “έπαθλο” την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Α1 κατηγορίας.

Το Σάββατο λοιπόν το γήπεδο πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο, να “φορέσει” τα καλά του και να δείξει σ’ όλην την Ελλάδα ότι μια μπασκετική δύναμη επέστρεψε…

Τεράστια επιθυμία όλων όσων έβαλαν έστω κι ένα λιθαράκι για να φτάσει ξανά ο Ιωνικός Νικαίας στο σημείο να διεκδικεί την άνοδο στη Basket League, είναι η άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων που θα βρίσκονται στο γήπεδο. Οφείλουμε όλοι μας να δείξουμε την άψογη φιλοξενία μας σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο όπως αρμόζει στην περίσταση.

Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να “διαφημιστεί” ο Σύλλογος τόσο για τις αθλητικές του επιδόσεις όσο και για την ποιότητά του.

Όλοι στο γήπεδο… Όλοι μια φωνή!

Η ομάδα έχει ανάγκη όλους τους Ιωνικούς…

Το καλύτερα από παλιά είναι εδώ»

Σχετικά άρθρα