Ο Τζέι Αρ Σμιθ προέβη σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη ζωή του, αλλά και των ΝΒΑερς γενικότερα.

Ο παλαίμαχος πρωταθλητής με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς (2016), παραδέχθηκε πως ο ίδιος, όπως και πολλοί συμπαίκτες του, έχει σπαταλήσει χιλιάδες ευρώ σε κλαμπ και στριπτιτζάδικα, ενώ με τα εκατομμύρια που έβγαλε από την καριέρα του, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε γειτονιές των ΗΠΑ που υποφέρουν, όπως αυτή που μεγάλωσε.

«Ξέρεις πόσοι άνθρωποι μπορούσαν να αλλάξουν ζωή με 10 εκατομμύρια δολάρια στην γειτονιά μας; Ήμουν δίπλα στον Πολ Τζορτζ, τον Γουέστμπρουκ… Θα μπορούσαμε να χτίσουμε γυμναστήρια, κέντρα, να δημιουργήσουμε νέα πρωταθλήματα. Θέλετε να εμπνεύσετε ανθρώπους. Ποιος θα μας σταματήσει; Εμείς έχουμε τα χρήματα. Το mindset δεν έχουμε. Προτιμούμε να δώσουμε 60 χιλιάδες δολάρια για να πάμε σε στριπτιτζάδικα.

Προτιμούμε να σπαταλήσουμε 60 χιλιάδες δολάρια παρά να βοηθήσουμε 2.500 χιλιάδες ανθρώπους. Το έχω κάνει και εγώ. Έχω πάει σε κλαμπ φεύγοντας μεθυσμένος. Θα μπορούσα να θρέψω ολόκληρη κοινότητα 10 φορές με τα πρόστιμα που έτρωγα επειδή αργούσα στο πούλμαν» είπε χαρακτηριστικά ο Τζέι Αρ Σμιθ.

Σχετικά άρθρα