Ο Μάικ Τζέιμς αποκάλυψε ότι θα αγωνιστεί και φέτος στη Μονακό, ξεκαθαρίζοντας ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος και βάζοντας οριστικό τέλος στα σενάρια περί μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στο Podcast του Ουρμπόνας:

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Δεν συμφώνησα με καμία ομάδα, αλλά είχα δεχθεί κρούσεις σχετικά με το μέλλον μου εδώ. Αλλά δεν πήρα απαντήσεις. Απλώς εξέταζα τις επιλογές μου».

Για την σχέση του με τη Μονακό: «Δεν ξέρω αν είμαι ακρογωνιαίος λίθος ή μέρος του σχεδιασμού της ομάδας, αλλά μου είπαν ότι θα μείνω, οπότε είμαι εδώ. Δεν πήρα πραγματικά καμία απάντηση, απλώς ότι θα μείνω εδώ για φέτος ή δεν μου επιτρέπεται να φύγω. Όποιο κι αν είναι το σωστό ρήμα, είμαι εδώ».

Για το πού θα αγωνίζεται την σεζόν 2024-2025: «Νομίζω πως για αυτή τη σεζόν είμαι εδώ. Το επόμενο καλοκαίρι είμαι ελεύθερος και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω πόσο δυνατό ήταν αυτό. Εγώ και ο DPG (σ.σ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος) έχουμε μια σχέση. Μιλάμε συχνά. Νομίζω ότι ρώτησε ποια είναι η κατάστασή μου με τη Μονακό. Του είπα ότι δεν πίστευα πως θα φύγω, νόμιζα ότι θα έμενα. Οπότε ουσιαστικά σταμάτησε ακριβώς εκεί».

Λίγο νωρίτερα, ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, δήλωσε στην «Mozzart Sport» για τον Μάικ Τζέιμς:

«Φυσικά και θα μείνει. Έχει συμβόλαιο, δεν τίθεται κανένα θέμα. Αν προσπαθούσε να αποχωρήσει, θα του ζητούσαμε μεγάλη αποζημίωση. Το να φύγει δεν ήταν επιλογή.

Ο κόσμος θα προσπαθεί, σε κάθε κατάσταση, να δημιουργήσει μία άσχημη ατμόσφαιρα και να προκαλέσει αντιδράσεις. Όταν κάποιος κοιτάζει και τους δυο μας, μπορεί να βγάλει όποιο συμπέρασμα θέλει. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είμαι κάποιος που βρήκε έναν σωστό τρόπο για να τον χρησιμοποιήσει με όλα αυτά τα θέματα. Στο τέλος, ήμασταν κερδισμένοι και οι δύο, κάτι που είναι το πιο σημαντικό».

Για την μεταγραφή του Κέμπα Γουόκερ:
«Πέρσι έλεγαν ότι θα χρειαστούμε τρεις μπάλες. Φέτος ίσως χρειαστούμε περισσότερες».

Σχετικά άρθρα