Ο δημοσιογράφος Αχμάντ Ρασάντ, ο οποίος είναι κολλητός με τον Μάικλ Τζόρνταν, βρισκόταν με την «Dream Team» στην Βαρκελώνη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 αποκάλυψε μια φοβερή ιστορία με τον κόσμο από έναν διάλογο που εκτυλίχθηκε στο ξενοδοχείο που έμενε η αποστολή των ΗΠΑ ανάμεσα στους Τζόρνταν, Μπερντ, Μάτζικ, Γιούιν και Μπάρκλεϊ, που κατέληξε με τον Τζόρνταν να απειλεί τους Τζόνσον και Μπερντ πως αν δεν αποσυρθούν θα φροντίζει να τους διαλύει όποτε τους έβρισκε απέναντί του!

«Καθόμαστε σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο στην Βαρκελώνη. Στο δωμάτιο είναι ο Πάτρικ Γιούιν, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο Λάρι Μπερντ, ο Μάικλ Τζόρντν, ο Μάτζικ Τζόνσον και εγώ. Και υπάρχει μία κουβέντα για το ποιος έχει την καλύτερη ομάδα. Ο Λάρι Μπερντ λέει στους Γιούιν και Μπάρκλεϊ να σταματήσουν να μιλάνε επειδή δεν είχαν κατακτήσει πρωτάθλημα και η κουβέντα γίνεται ανάμεσα στους Μπουλς, τους Σέλτικς και τους Λέικερς» είπε αρχικά ο Ρασάντ ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Η συζήτηση λοιπόν προχωράει στο ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης. Ο Μάτζικ και ο Τζόρνταν άρχισαν να διαφωνούν, με εμένα και τον Μπερντ απλώς να παρακολουθούμε. Στο τέλος, ο Μάικλ εκνευρίζεται και λέει: ‘Κοιτάξτε, το μόνο που λέω Λάρι και Μάτζικ είναι ότι αν δεν αποσυρθείτε, όποτε σας βλέπω θα σας κλωτσάω τον κ…ο. Όποτε έρχομαι στο γήπεδό σας θα το κάνω. Σας προειδοποιώ ότι είναι καλύτερα να αποσυρθείτε’. Μετά από λίγο λοιπόν ο Λάρι λέει στον Μάτζικ: ‘Εγώ και εσύ είμαστε το παρελθόν, ο Μάικλ είναι το παρόν».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Σχετικά άρθρα