Ικανοποιημένος από όλα όσα έχει πετύχει στο μπάσκετ δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Zurnal».

Σε ερώτηση πάντως για το αν έχει μετανιώσει για κάτι, αποκάλυψε πως είχε απορρίψει πρόταση του Ομπράντοβιτς να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό το 2002 και ο λόγος ήταν οι τραυματισμοί που τον ταλαιπωρούσαν, καθώς τότε (σε ηλικία 34 ετών) σκεφτόταν ακόμη και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Μετανιώνω μόνο για κάτι που δεν έκανα. Δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να παίξω στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούσα να παίξω τότε, είχα πολλούς τραυματισμούς. Σωματικά και πνευματικά ήμουν στα κάτω μου. Τότε, ήμουν 34 ετών, μόλις είχα ολοκληρώσει τη σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζοτς μου έκανε πρόταση να πάω στον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε δύο φορές και του είπα ότι δεν μπορούσα.

Προσπάθησε να μου εξηγήσει πως θα με χρησιμοποιούσε τότε. Είπα ένα δυνατό “όχι” γιατί δεν ήθελα να παίξω άλλο μπάσκετ. Πίστευα ότι θα ήμουν πολύ υποκριτής να πάω εκεί και να πάω να παίξω για το πολύ καλό συμβόλαιο που μου έδιναν. Δεν ήμουν ο εαυτός μου εκείνη την εποχή. Δεν ήμουν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς όταν με ήθελε. Εκείνη την περίοδο δεν ήθελα άλλο να παίξω μπάσκετ. Κι όλα αυτά, λόγω των πολλών τραυματισμών που είχα» δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς.

Σχετικά άρθρα