Ο Εθνικός αλλάζει αρκετά σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο και ο Βασίλης Γιατρούδης έκλεισε τον κύκλο του στους Πειραιώτες με σημαντική προσφορά τόσο στην Α2, όσο και στη Β’ Εθνική.

Ο ταλαντούχος πλέι μέικερ (διεθνής με τις εθνικές εφήβων και ενόπλων δυνάμεων), ο οποίος κρατούσε… τη μπαγκέτα πέρυσι πίσω από τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο και την περασμένη χρονιά ήταν το αρμονικό συμπλήρωμα του Νίκου Μίχαλου, μίλησε στο basketworld.net για την αποχώρησή του από το ιστορικό σωματείο του Πειραιά, όπου έζησε μια όμορφη διετία, ενώ σαν γέννημα-θρέμμα Νικαιώτης, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον αγαπημένο του Ιωνικό όπου και ανδρώθηκε μπασκετικά.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

Για την επιτυχημένη του θητεία στον Εθνικό: “Αυτά τα 2 χρόνια στον Εθνικό σε Α2 και Β’ Εθνική, είχα την ευτυχία να μου εμπιστευτούν βασικό ρόλο και φυσικά μένουν μόνο χαρούμενες στιγμές δίπλα σε παίκτες αναγνωρισμένης αξίας! Πλέον, είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, έχοντας στο τραπέζι ήδη κάποιες προτάσεις που αξιολογώ και προσπαθώ να αποφασίσω. Τη χρονιά που τελείωσε, είχα την τιμή κατά της διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας, να κληθώ στην εθνική ενόπλων δυνάμεων και να συμμετέχω στις προπονήσεις για την προετοιμασία της ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα”.

Για το πώς έχει φτάσει μέχρι εδώ: “Ως γέννημα-θρέμμα Νικαιώτης, ξεκίνησα το μπάσκετ σε ηλικία 5 χρονών στον Ιωνικό Νικαιας, όπου και ανδρώθηκα εκεί μπασκετικα με μεγαλύτερή μου στιγμή, τις κλήσεις μου στο κλιμάκιο της εθνικής παίδων και εφήβων! Με τη συμπλήρωση 55 χρόνων από την ίδρυση του Ιωνικού Νίκαιας, να ευχηθώ στη διοίκηση και τον κόσμο να ολοκληρωθεί σύντομα η ανακατασκευή του γηπέδου και να επιστρέψει η ομάδα σπίτι της για το προσεχές πρωτάθλημα της Α1. Νομίζω ότι αξίζει σε μια τέτοια ομάδα με την ιστορία της και τους χιλιάδες οπαδούς της, αλλά και με διοικητικό ηγέτη τον Βαγγέλη Τσάπα, που είναι ίσως ο πιο επιτυχημένος παράγοντας της τελευταίας δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ”.

Σχετικά άρθρα