Η Ακαδημία του ΒΑΟ Άρτας, διανύοντας τον 6ο χρόνο λειτουργίας της, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της για τους μικρούς φίλους του μπάσκετ υπό τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου προπονητή, Παναγιώτη Ασπρούδη.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

🏀🏀🏀ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ🏀🏀🏀

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !!!!

🏀Διανύοντας τον 6ο χρόνο λειτουργίας
όλοι εμείς στην ακαδημία είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των εγγραφών για την νέα μπασκετική χρονιά, πάντα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

🏀Σας περιμένουμε κάθε Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή στον χώρο της ακαδημίας 18:00 – 20:00 όπου θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές να ανανεώσουμε το ραντεβού μας και για φέτος.

🏀Πιστοί στο πλάνο μας και όπως πάντα πρωτοπόροι συνεχίζουμε το τμήμα baby (3-4-5 χρονών)

🏀Συνεχίζουμε το εξειδικευμένο ενιαίο προπονητικό μας πρόγραμμα που ακολουθεί και για τους δώδεκα μήνες τους αθλητές μας

🏀Όλοι οι προπονητές μας είναι καταξιωμένοι αναγνωρισμένοι και έμπειροι με ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης

🏀 Τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος Ακαδημιών coach Ασπρούδης Παναγιώτης (Βοηθός Α1 ανδρών Πανιώνιος 2019-2020,Ομιλιτης σε διεθνή σεμινάρια για οργάνωση-προπόνηση σε αναπτυξιακές ηλικίες, διοργανωτής camp σε Ελλάδα και εξωτερικό, Προπονητής ατομικής βελτίωσης αθλητών, Μέλος του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών)

🏀Άλλωστε η Ακαδημία μας σαν πρωταρχικό στόχο έχει τα παιδιά να ευχαριστιούνται το μπάσκετ, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, και η ομαδικότητα.

🏀Τέλος να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε όλοι και ευχή μας είναι να είσαστε εσείς και τα μέλη της οικογένειας σας υγιείς.

Σχετικά άρθρα