Ο Απόλλων επιχειρεί ένα restart μετά τον υποβιβασμό του, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει τα ηνία και τον προγραμματισμό για την ομάδα της νέας σεζόν να έχει μπει σε πρώτο πλάνο.

Μέχρι στιγμής, μόνο δύο παίκτες θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους εξαιρετικά ταλαντούχους, Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο και Σωκράτη Ναούμη.

Ο πρώτος αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ομάδας από την Πάτρα, όντας μέλος της Εθνικής Νέων και έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον, όπου θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από ότι στο παρελθόν στην Α1.

Όσον αφορά τον δεύτερο, αυτός αποκτήθηκε πέρσι με 5ετες συμβόλαιο από τον Αθλητικό Όμιλο Αγρινίου, όπου είχε «βγάλει μάτια» στην Γ’ Εθνική και στην συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Αρκαδικό, έχοντας μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας να αποδείξει τις μεγάλες δυνατότητές του στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Πλέον, θα κληθεί να επιστρέψει στον Απόλλωνα για να στελεχώσει την ομάδα της νέας περιόδου και να δικαιώσει με την τεράστια πρόοδος του τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν.

Σχετικά άρθρα