Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος βρήκε την ευκαιρία να ρίξει τη… σπόντα του στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον Ρικ Πιτίνο για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια των φωτογραφιών, ο πρόεδρος της ΕΟΚ είπς χαμογελώντας: «Να πείτε στον Αυγενάκη ότι είμαι κούκλος».

Όσον αφορά τη συμφωνία με τον Πιτίνο, είπε αρχικά: «Ήταν μια συνάντηση που έπρεπε να γίνει για να πάρετε καμία φωτογραφία και καμία δήλωση».

Για τους λόγους που επιλέχθηκε, σημείωσε: «Η περσινή παρουσία του στην Ευρώπη και το όνομά του. Είναι ένας θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ και ειδικά στο πανεπιστημιακό επίπεδο. Επίσης γνωρίζει την Ελλάδα και αυτή τη στιγμή δεν ψάχνουμε να του πούμε ποιος είναι ο Καλάθης».

Για το αν ισχύει ότι ο Πιτίνο δεν ζήτησε χρήματα, το επιβεβαίωσε: «Ούτε καν το συζήτησε για αμοιβή. Δεν άνοιξε ζήτημα οικονομικής απολαβής».

Για τους στόχους της Εθνικής, είπε: «Για αυτό έχουμε τον Πιτίνο γιατί ο πήχης είναι ψηλά. Δεν πάμε να συμμετάσχουμε στο προολυμπιακό τουρνουά αλλά για να περάσουμε».

Τέλος, έστειλε ξανά μήνυμα στους επικριτές του: «Η ΕΟΚ κοιτάει πώς θα πάει καλύτερα το ελληνικό μπάσκετ. Δεν δίνει απαντήσεις. Δουλεύει για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».

Σχετικά άρθρα