Ο Βασίλης Γκούμας έκανε το δικό του σχόλιο μετά την ήττα της Εθνικής μας από την Γερμανία και τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά όσα η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Η εθνική μας ομάδα νομίζω ότι έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες που είχε. Πάντα όμως συμβαίνει σε ένα μεγάλο τουρνουά κάναμε την γκέλα σε κάποιο σημαντικό παιχνίδι και βγαίναμε εκτός. Μου έτυχε στα δικά μου χρόνια να χάσουμε την Τετάρτη θέση έπειτα από 7 νίκες χάσαμε από το Ισραήλ ένα παιχνίδι δικό μας με κορυφαίο τον Γ. Κολοκύθα.

Μετά από αυτό το ρίξαμε στις γκόμενες και παίζαμε με τα υπόγεια το ίδιο έγινε και στο Πανευρωπαϊκό στο Σπλιτ χάσαμε από την Βουλγάρια τελείως τσάμπα.

Τα γράφω αυτά γιατί πολλοί γράφουμε για Γκάλη εποχή κλπ Στο Μπερσι με ένα πολύ καλό ρόστερ με Γκάλη κλπ χάσαμε από την Αγγλία με κάτι παίκτες που παίζανε στην Μάντσεστερ. Από το 1981 μέχρι το 1987 δεν παίξαμε σε κανένα Πανευρωπαϊκό και έτσι ήρθε ο θρίαμβος του 1987.

Θέλει προσπάθεια και γερό ελληνικό πρωτάθλημα. Το ματς με την Γερμανία τελείωσε το θέμα είναι τι μάθαμε και τι είδαμε και τι μπορεί να γίνει όχι μικρότητες και κριτικές».

Σχετικά άρθρα