Του Φ. Βασιλόπουλου

Καλησπέρα με τη σειρά μου. Με μεγάλη μου χαρά θα συμμετάσχω στη νέα προσπάθεια του Basketworld.net, μέσω του προσωπικού μου blog…

Πέρυσι βίωσα μια τρομερή χρονιά γεμάτη έντονα συναισθήματα. Πρέπει κανείς να το ζήσει από μέσα για να μπορέσει να καταλάβει τι εννοώ. Τρομερές αγωνιστικές ανατροπές, καταπληκτικός δεύτερος γύρος… Σίγουρα πρόκειται για την πιο μάγκικη άνοδο που έχει γίνει με δύο “σπασίσματα” έδρας, κόντρα σε εξαιρετικά ποιοτικούς αντιπάλους. Ήταν μια πολύ έντονη χρονιά, γεμάτη στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα.

Ένα από τα πιο κομβικά σημεία της σεζόν ήταν μετά την ήττα από τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα, όπου όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και μας χλεύαζαν, ο Τσάπας μας είπε πως είμαστε οι καλύτεροι και ότι μας στηρίζει. Τη συνέχεια την είδατε όλοι με τη φοβερή πορεία που ακολούθησε και την άνοδο παρά το… απόλυτο μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Αυτό το υπέροχο κεφάλαιο έκλεισε και πλέον ανοίγει μια νέα, πολλά υποσχόμενη σελίδα με τον Ιωνικό, μια μεγάλη ομάδα με πλούσια ιστορία και δυναμικό κόσμο που ξέρει πώς να αφήνει το στίγμα του και να στηρίζει τις προσπάθειες των παικτών.

Όλο αυτο είναι μεγάλο κίνητρο και καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε μια δύσκολη πρόκληση, με τον πήχη να είναι πολύ ψηλά. Είναι πολύ σημαντικά ότι κλείσαμε στην ομάδα πολλά παιδιά που ήμασταν μαζί στον Φάρο και ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Διακοπές τώρα, σκέψεις για τα τρομερά πράγματα που ζήσαμε πέρυσι και προσμονή για να γράψουμε τις ίδιες, ξεχωριστές σελίδες φέτος.

Σχετικά άρθρα