Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχτηκε πολυτιμότερος και πιο δημοφιλής παίκτης της περσινής σεζόν και φυσικά δεν μπορούσενα βρεθεί στη Ρόδο για τη βράβευσή του στο Super Cup, αφού είναι στο Σακραμέντο και το βραβείο του παρέλαβε ο Νίκος Λεπενιώτης.

Στη δήλωσή του ο άσος των Κινγκς και ευχαρίστησε τους πάντες στον Ολυμπιακό ευχόμενος μία καλή σεζόν χωρίς τοξικότητα.

Αναλυτικά η δήλωση του Σάσα Βεζένκοφ:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με ψήφισαν για να πάρω αυτά τα βραβεία, μα πάνω απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τον προπονητή, τους συμπαίκτες και όλο τον οργανισμό που ήταν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα εκεί για να μας βοηθούν και να κάνουν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη κι ευχάριστη.

Ήταν μια έντονη σεζόν με πολλά συναισθήματα, κερδίσαμε και τους τρεις εγχώριους τίτλους, παλέψαμε, ήμασταν πάντα ενωμένοι και χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι τώρα. Τους ευχαριστώ, το βραβείο ανήκει σε όλους και μέσα από την καρδιά μου εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες να έχουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μακριά από ακρότητες, τοξικότητα, βία και μόνο χαμόγελα στις εξέδρες».

Σχετικά άρθρα