Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε… ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα από το Σακραμέντο για να παρευρεθεί στο γκαλά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του στους Πειραιώτες, τον οποίο χαρακτήρισε «οικογένεια», ενώ μίλησε και για τη μεγάλη σημασία που είχε ο «Kill Bill» και στη δική του καριέρα.

Οι δηλώσεις του Βεζένκοφ για Σπανούλη:

Για το αν είναι έκπληξη που βρίσκεται εκεί: «Προσπαθούσαμε να το κρατήσουμε κρυφό, δεν μπορούσα να παραλείψω αυτή την εκδήλωση, ο Βασίλης είναι οικογένεια, έχουμε κρατήσει μία πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν του το είπα ούτε εγώ, ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και ευχαριστώ το Σακραμέντο που με άφησε για να μπορέσω να είμαι εδώ σε αυτή την όμορφη εκδήλωση».

Για το αν έμαθε κάτι από τον Σπανούλη: «Το πόσο σκληρά δουλεύει, το πόσο σκληρά δούλευε μέσα από τα χρόνια. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, μακάρι ο Θεός να με αξίωνε να ήμασταν και παραπάνω. Έμαθα το τι σημαίνει νικητής, έμαθα το πως να προσεγγίζεις να είσαι έτοιμος να είσαι νικητής, γιατί στο τέλος θέλει και λίγο τύχη. Αλλά το να είσαι προετοιμασμένος να είσαι νικητής, το να δουλεύεις σκληρά και να μην τα παρατάς ποτέ, ήταν σίγουρα από τα πολλά που έμαθα δίπλα στον Βασίλη».

Για το «7» στο Σακραμέντο: «Εντάξει με τον Βασίλη μιλάμε καθημερινά, ήταν νομίζω κάτι που θα του άρεσε. Έχω και μία μπλούζα για αυτόν και σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Σχετικά άρθρα