Για το ενδιαφέρον των Σακραμέντο Κινγκς και το μέλλον του Ολυμπιακό μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σάσα Βεζένκοφ σε συνέντευξή του στο BasketNews.com.

Αναλυτικά ο φόργουορντ των Πειραιωτών δήλωσε:

«Γνώριζα το ενδιαφέρον των Κινγκς, με παρακολούθησαν μέσα στη σεζόν. Δεν ήμουν σίγουρος πότε ή πώς θα εκδηλωνόταν. Το μόνο που λέω τώρα είναι πως χαίρομαι που τα δικαιώματά μου ανήκουν σε μια ομάδα που ενδιαφέρεται για μένα. Οι Κινγκς με παρακολουθούν και θέλουν να με δουν. Για μένα το πιο σημαντικό είναι πως για πρώτη φορά τα δικαιώματά μου για το ΝΒΑ ανήκουν σε μια ομάδα που ενδιαφέρεται πραγματικά για μένα, οπότε νέες ευκαιρίες προκύπτουν.

Δεν θέλω να ονειροβατώ. Θα ήθελα κι εγώ να μπορώ να απαντήσω πότε θα γίνει, αλλά είμαι ρεαλιστής και θα το σκεφτώ όταν γίνει πραγματικότητα. Είμαστε σε επικοινωνία. Δεν ξέρω πότε θα γίνει η επόμενη κίνηση. Αν συμφωνήσουμε και ο δρόμος να πάω ανοίξει, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε ευρύτερα. Αυτή τη στιγμή έχω στο μυαλό μου μόνο την εθνική Βουλγαρίας και τον Ολυμπιακό.

Το πιο σημαντικό είναι ο κορμός της ομάδας να είναι ίδιος και να παραμείνουν πολλοί παίκτες από την ομάδα της σεζόν αυτής. Αν οι προπονητές και ο οργανισμός κρίνουν πως χρειάζεται βελτίωση σε κάποιες θέσεις, θα κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις. Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα, αλλά τα νέα πρόσωπα μπορούν να βελτιώσουν τη συνολική εικόνα. Οι τρεις προσθήκες που έγιναν πέρσι, Φαλ, Γουόκαπ και Ντόρσεϊ, ήταν καταπληκτικές και μας βοήθησαν πολύ να πετύχουμε τους στόχους μας. Τ

ώρα το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε πως ό,τι έγινε φέτος δεν ήταν από σύμπτωση. Το αξίζαμε. Το πιο δύσκολο είναι όχι να φτάσεις τόσο ψηλά, αλλά να μείνεις εκεί. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να είμαστε ψηλά και στη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα