Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία που θα έχει με τον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όσα είπε στο sportal:

Ξεκινήσατε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ και πλέον θα συνεχίσετε στη Σλοβενία. Πόσο σημαντικό είναι αυτό το στάδιο για την επίτευξη των στόχων σας;

«Είναι το πρώτο μέρος της σεζόν, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, γιατί θα έχουμε μια μεγάλη και σκληρή χρονιά. Ο προπονητής και τα μέλη της ομάδας αποφάσισαν να πάμε στη Σλοβενία. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και είμαι μέρος μιας πολύ σημαντικής προσπάθειας».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό, τους συμπαίκτες σου; Βρίσκεσαι στο γήπεδο με τον Κώστα Σλούκα, έναν από τους κορυφαίους point guards της Ευρώπης, πως νιώθεις για αυτή τη συνεργασία;

«Είμαι ενθουσιασμένος! Το απολαμβάνω! Το να μοιράζομαι το γήπεδο με αυτόν κάθε μέρα νομίζω θα με κάνει καλύτερο παίκτη. Γενικότερα έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στην ομάδα και πρέπει να χτίσουμε ένα καλό σύνολο. Να προσαρμοστούμε σε αυτά που θέλει ο προπονητής και να απολαύσουμε το μπάσκετ».

Τι να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό αυτή τη σεζόν; Τίτλους ή και απολαυστικό μπάσκετ ταυτόχρονα;

«Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Το μόνο που ξέρω είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Το πρώτο βήμα είναι τώρα, να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία. Να βρούμε τη χημεία μας σαν ομάδα και θα δούμε».

Σχετικά άρθρα