Δηλώσεις στις ιστοσελίδες «Basketnews.com» και «SDNA» παραχώρησε ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η αγωνιστική παρουσία του στον Παναθηναϊκό δεν είναι αυτή που και ο ίδιος θα περίμενε.

Αποσπάσματα απ’ όσα είπε ο Αργεντινός γκαρντ:

«Όταν υπέγραψα, ήξερα ότι έρχομαι σε ένα μέρος όπου υπήρχαν πολλές προσδοκίες. Κι εγώ είχα προσδοκίες από τον εαυτό μου. Τα πράγματα δεν πάνε όπως όλοι ελπίζαμε. Είμαι ο πρώτος που επικρίνω τον εαυτό μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να γίνω καλύτερος.

Δεν ξέρω τι προσπαθούσε να κάνει ο Αταμάν όταν μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό άσκησε κριτική για τις εμφανίσεις μου. Ό,τι κι αν είπε δεν είναι κάτι που θα με επηρεάσει. Ξέρουμε στα αποδυτήρια τι κάνουμε. Τον σέβομαι πολύ ως προπονητή και ξέρω ότι δεν τα έχω πάει καλά τελευταία και πρέπει να βρω τον εαυτό μου. Να σκοράρω και να βάλω και κάνα τρίποντο (γέλια), αλλά δίνω τα πάντα για να γίνω και πάλι ο κανονικός Λούκα».

Βάζω κάτω τον κώλο μου μου στην προπόνηση. Έρχομαι στο γήπεδο κάθε μέρα. Απλώς στάθηκα άτυχος. Μερικές φορές, χρειάζεσαι μόνο ένα εύστοχο καλάθι και να πάρεις πίσω αυτή την αυτοπεποίθηση. Ορκίζομαι, προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Αλλά ΟΚ, έτσι λειτουργεί το επαγγελματικό μπάσκετ. Αν δεν είσαι καλός στο γήπεδο, θα καθίσεις στον πάγκο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα