Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λούκα Βιλντόζα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (20/3, 20:00) στα πλαίσια της 30ής αγωνιστικής της Euroleague:
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται τη νίκη. Έρχονται χωρίς σέντερ, κάτι το οποίο είναι δύσκολο για αυτούς, αλλά θα παίξουν για τη νίκη. Στον πρώτο γύρο χάσαμε στην έδρα τους και θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, παίζουμε απέναντι σε μια από τις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Euroleague».
Για το αν μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού υπάρχει κίνητρο: «Δεν έχει σημασία το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε κίνητρο. Παρότι έχουμε προκριθεί στα πλέι οφ θέλουμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση. Θέλουμε να κερδίζουμε, δεν χαλαρώνουμε, τώρα ξεκινάει το καλύτερο κομμάτι της σεζόν.
Έχουμε ενθουσιασμό, έχουμε κίνητρο. Σύντομα θα έχουμε και νέους παίκτες στο rotation, σύντομα θα παίξουμε όλοι μαζί, κάτι που μας γεμίζει ενθουσιασμό και κίνητρο».



