Ο Ηρακλής υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα με 77-60 από το Λαύριο, υποχώρησε στο 4-4 και προβλημάτισε για μια ακόμα φορά με την αγωνιστική του εικόνα.

Πλέον έχουν μαζευτεί πολλά… σύννεφα πάνω από τον Βαγγέλη Ζιάγκο και οι δύο πλευρές είναι πια πολύ πιθανό να λύσουν τη συνεργασία τους και μάλιστα σύντομα.

Ο Έλληνας προπονητής ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση του Ηρακλή μετά την ήττα από το Λαύριο: «Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, η ομάδα κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια ομάδα πολύ φορμαρισμένη, αθλητική με ταλέντο. Δεν καταφέραμε να την περιορίσουμε. Προφανώς και αναλαμβάνω την ευθύνη για την πολύ κακή εμφάνιση. Παίζαμε με μια πολύ αθλητική ομάδα, βάλαμε τη μπάλα στο καλάθι αλλά η αντίπαλη ομάδα μπορούσε να ντουμπλάρει τους ψηλούς μας οπότε ξαναβγάζαμε την μπάλα έξω αλλά δυστυχώς ήμασταν άστοχοι».

Για το αν αλλάζει ο στόχος της ομάδας, ανέφερε: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Με μπάτζετ μειωμένο κατά 30% να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Δηλαδή από 7οι να βγούμε φέτος 6οι ή 5οι. Είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Εννοείται ότι ήταν μια κακή εμφάνιση αλλά η ομάδα μέχρι σήμερα ήταν στην τέταρτη θέση, δεν σημαίνει ότι μια ήττα πρέπει να δημιουργεί καταστροφολογία. Δικαιολογημένα ο κόσμος φωνάζει και όπως είπα αναλαμβάνω την ευθύνη. Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό που όλοι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν από όλους».

Σχετικά άρθρα