Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς από το «GQ» και στη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο γνωστό αμερικανικό περιοδικό, πέταξε μια άνευ προηγουμένου… βόμβα!

«Η μία πρόκληση ήταν να φέρουμε το πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι και το κάναμε. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το κάναμε. Ήταν πραγματικά πολύ πολύ δύσκολο. Αγαπώ τις προκλήσεις. Ποια είναι η επόμενη; Η επόμενη μπορεί να μην είναι εδώ» δήλωσε αρχικά ο «Greek Freak».

«Εγώ και η οικογένειά μου αποφασίσαμε να μείνουμε σε αυτή την πόλη, την οποία αγαπάμε και μας προσέχει. Σε δύο χρόνια αυτό μπορεί να αλλάξει. Είμαι τελείως ειλικρινής μαζί σας. Πάντα είμαι ειλικρινής. Αγαπώ την πόλη. Αγαπώ την κοινότητα. Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται» πρόσθεσε ο ΜVP των περσινών τελικών.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Γιάννη, Άλεξ Σαράτσης, δήλωσε: «Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση; Εξετάζοντας τα πράγματα από την μπασκετική οπτική γωνία, αυτό το παιδί στα 26 του χρόνια έχει καταφέρει τα πάντα. Άρα κάποιες φορές πρέπει να δημιουργήσεις τις προκλήσεις σου».

Σχετικά άρθρα