Σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωση ο Τελεθριακός, που απέκτησε τον πολύπειρο Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου σε ένα οργανωμένο σωματείο στην Εύβοια, σε μια ομάδα που μου είναι όλοι γνώριμοι, από τον προπονητή μέχρι τους συμπαίκτες μου, με τους περισσότερους από τους οποίους μας συνδέει φιλία. Είμαι χαρούμενος επίσης, που και πάλι θα είμαι συμπαίκτης με τον αδερφό μου» σχολίασε ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης μιλώντας στο stereabasket.gr και συνέχισε:

«Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε ο πρόεδρος της ομάδας, ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι αγαπάει αυτό που κάνει, που επενδύει στο μπάσκετ. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο περιβάλλον τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τον κορωνοϊό να έχει επηρεάσει τις ζωές όλων μας. Ελπίζω, τη νέα χρονιά να παίξουμε μπάσκετ, να έχουμε όλοι μας υγεία και επιτέλους να είμαστε όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο, κάνοντας αυτό που αγαπάμε».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Τελεθριακού Στέφανος Παπανδρέου μιλώντας κι εκείνος στο stereabasket.gr για την απόκτηση του Γκιζόγιαννη αποκάλυψε ότι: «Στόχος μας με αυτή την προσθήκη, είναι σε περίπτωση που αγωνιστούμε στη Γ’ Εθνική να εξασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη παραμονή, ενώ αν τελικά υπάρξουν οι προϋποθέσεις και παίξουμε στη Β’ Εθνική, να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία”, σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του σωματείου».

Σχετικά άρθρα