Μία Big-3 αποτελούμενη από τους Κέβιν Ντουράντ, Κάιρι Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν είναι πολύ πιθανό να σχηματιστεί στους Νετς, καθώς ο σούπερσταρ των Ρόκετς μπορεί να δοθεί ως αντάλλαγμα στην ομάδα του Μπρούκλιν.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN για να πραγματοποιηθεί αυτήν η ανταλλαγή η ομάδα του Στιβ Νας είναι διατεθειμένη να βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τα ονόματα των: Σπένσερ Ντινγουίντι, Κάρις ΛεΒέρτ, Τορίν Πρινς και Τζάρετ Άλεν.
Παρότι, μέχρι στιγμής, οι Νετς δεν έχουν κάνει πρόταση στον «Μούσια», το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για το αν ο νυν ηγέτης του Χιούστον θα ξανασμίξει με τον Κέβιν Ντουράντ ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, κάτι που οι δυο τους δεν μπόρεσαν με τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.