Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του πραγματοποίησε ο ΒΑΟΛ Χίου, αποκτώντας την Όλγα Χατζηνικολάου 41 χρονών, 1.81μ), η οποία αποφάσισε να επιστρέψει στα παρκέ ως αθλήτρια με την φανέλα, ενώ τον περασμένο Μάιο είχε ανακοινώσει την απόσυρσή της από τα παρκέ.

Αναλυτικά:

«Στη Χίο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες, για λογαριασμό του ΒΑΟΛ Χίου η Όλγα Χατζηνικολάου. Ο Βούρειος απέσπασε, πριν μερικούς μήνες την υπογραφή της και έτσι ενέταξε στο δυναμικό του μία από τις πλέον πολυτροπαιούχες αθλήτριες καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα. Η Όλγα είναι κάτοχος 1 Eurocup (AΘΗΝΑΪΚΟΣ 2010), 8 Πρωταθλημάτων Α1 Εθνικής (2 ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, 3 ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) και 9 Κυπέλλων Ελλάδας (4 ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, 3 ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Η ύψους 1,81 guard του Βούρειου μετρά 133 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Γυναικών της χώρας μας, με την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό της Λεττονίας (2009) να αποτελεί την καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει με το εθνόσημο στο στήθος. Έχει αγωνιστεί σε ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ (ξεκίνησε), ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, ΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΚΑΧΑ ΡΟΥΡΑΛ (Ισπανία), ΟΜΠΑΝΤΕΙΡΟ (Ισπανία), ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και μέχρι την περυσινή αγωνιστική περίοδο (2021 – 2022) στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ήταν μέλος της ομάδας του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που κατέκτησε το triple crown (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Eurocup) και μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο αήττητο χρονικό διάστημα».

Σχετικά άρθρα