«Βόμβα» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς σύμφωνα με τον Ρώσο δημοσιογράφο, Αρτέμ Κομάροφ, οι άνθρωποι της Euroleague εξετάζουν το ενδεχόμενο να αφαιρέσουν την άδεια τύπου Α από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Μάλιστα, φημολογείται ότι το θέμα έχει ήδη οδηγηθεί σε δικηγορικό γραφείο, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν νομικά «παράθυρα» στα συμβόλαια.

Bέβαια, εδώ προκύπτουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία: Σε πρώτη φάση, η Euroleague θα μπορούσε να δώσει ένα ποσό στους Ρώσους για να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους, όμως δεν προβλέπεται κάποιο συγκεκριμένο νούμερο στην αρχική συμφωνία, όπως υφίσταται για την πλευρά των συλλόγων, που πρέπει – με βάση το καταστατικό – να πληρώσουν 10 εκατομμύρια ευρώ για να αποχωρήσουν.

Επίσης, η ΤΣΣΚΑ ανήκει στην εταιρία Norlisk Nickel, η οποία δεν ανήκει στο γκρουπ όσων έχουν τιμωρηθεί με κυρώσεις από την Ευρωπαική Ένωση, κάτι που ουσιαστικά «δένει τα χέρια» της Euroleague.

Όμως, σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της λίγκας περιμένουν τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα νέα επεισόδια στην σχέση τους με τις ομάδες της Ρωσίας και ειδικότερα με την ΤΣΣΚΑ.

Πηγή: SDNA

Σχετικά άρθρα