Ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού σε όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο σεζόν, τονίζοντας πως ο Σύλλογος πρέπει να επιστρέψει εκεί που του αξίζει.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου:

«Θέλουμε να είναι μία ομάδα που θα είναι μέσα και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη μέχρι το τέλος. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον Παναθηναϊκό σε όλη τη σεζόν. Είναι μία μέρα που πρέπει να σκεφτούμε τι έγινε. Οι άνθρωποι που πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις στην ομάδα είμαι σίγουρος πως θα πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις, ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί που αξίζει».

Για το τι θα άλλαζε στην ομάδα αν μείνει και του χρόνου: «Είμαι δύο μήνες στην ομάδα. Ήταν μία πολύ δύσκολη αποστολή. Μετά τη σεζόν στην Euroleague υπήρξε απογοήτευση και κατήφεια. Δεν είμαι σε θέση τώρα να πω τι θα άλλαζα. Αλλά σίγουρα δεν αξίζει σε αυτό τον σύλλογο να έχει αυτή την εικόνα αυτή τη σεζόν».

Για τον Πρίντεζη: «Σίγουρα είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Με εμπειρίες στην Euroleague και νομίζω είναι ένας παίκτης που ο Ολυμπιακός πρέπει να αξιοποιήσει».

Σχετικά άρθρα