Ο Γιώργος Βόβορας υποστήριξε ότι η διαιτησία έδωσε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό (είχε βρεθεί στο -14).

«Είδαμε δύο διαφορετικά ματς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια εξαιρετική αμυντική αντίδραση και καλό διάβασμα στην επίθεση. Στο δεύτερο ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ επιθετικά, είχαμε πει πως η αμυντική μας νοοτροπία στα πρώτα πέντε λεπτά θα ήταν κρίσιμη, δώσαμε στον αντίπαλο την αυτοπεποίθηση πως θα γυρίσει το ματς, φύγαμε από το πλάνο και την ηρεμία που είχαμε, ο Ολυμπιακός είχε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά στα τρίποντα και χάσαμε το καθαρό μυαλό.

Δεν διαχειριστήκαμε καλά το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, είχαμε κακή αμυντική αντίδραση, δώσαμε εύκολα σουτ στον Ντόρσεϊ και θεωρώ πως στο κομμάτι της διαιτησίας βοηθήθηκε ο Ολυμπιακός με τις προϋποθέσεις που δημιούργησε να μείνει κοντά στο σκορ στο πρώτο ματς και στο δεύτερο να το γυρίσει. Δεν έκρινε το ματς η διαιτησία, αλλά έδωσε τις προϋποθέσεις για να πάρει ψυχολογικό πλεονέκτημα. Ο Ολυμπιακός έβαλε μεγάλα και δύσκολα σουτ, έβαλε ένα τρίποντο και φάουλ που το φάουλ έγινε πολύ νωρίτερα από ό,τι έγινε το σουτ, κάτι που έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία», ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Όσο για το τι θα πει στους παίκτες του εν όψει του τρίτου αγώνα; «Υπάρχει θέλω στην ομάδα, το θέμα είναι πώς το διαχειρίζεσαι. Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και από αύριο να ξεκινήσουμε. Να πάμε στο ΣΕΦ και να παλέψουμε όχι για 20, αλλά για 40 λεπτά. Όλα είναι στο παιχνίδι. Ό,τι και να προετοιμάσεις από πριν, πρέπει να είσαι σκληρός στη διάρκεια του αγώνα, να είσαι ομάδα και συγκεντρωμένος. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να γυρίσουμε τη σειρά ξανά στο ΟΑΚΑ».

Σχετικά άρθρα