Την άσχημη εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα σχολίασε ο Γιώργος Βόβορας, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να βρει τρόπο για να αρχίζει καλύτερα τα ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής:

Για την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα: «Πρώτα απ’ όλα για ένα ακόμα παιχνίδι αργήσαμε να μπούμε στο πνεύμα. Και στην Ευρωλίγκα όταν κάνει αυτό το λάθος τιμωρείται. Δεχτήκαμε 26 πόντους στη δεύτερη περίοδο και πέτυχαν 26 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αρχίζουμε καλύτερα τα παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε εκτός έδρας έτσι. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε μεγάλη επιθυμία να πάρει το παιχνίδι, άρχισε καλύτερα. Δεν ήμασταν έτοιμοι να ματσάρουμε την ενέργειά τους. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε περισσότερη πίεση στον Αστέρα. Στο τέλος και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Ο Αστέρας ήταν πιο έτοιμος για αυτό το παιχνίδι».

Για την επόμενη μέρα: «Δεν μπορείς να δεις πολλά παιχνίδια μακριά. Μόνο την επόμενη προπόνηση. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε το παρελθόν. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αλλάξουμε αυτή τη συμπεριφορά στο πρώτο ημίχρονο».

Σχετικά άρθρα