Πολύ διαφορετικό πρόσωπο θα πρέπει να δείξει στον δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας μετά την ήττα στο ΣΕΦ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των πρωταθλητών τόνισε ότι απαιτείται να βγάλουν οι παίκτες του μεγάλη ενέργεια και ένταση από την αρχή, για να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και να ισοφαρίσουν τη σειρά.

«Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0, έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση. Είχαμε εκνευρισμό στο ξεκίνημα και κακές επιλογές, δεν ματσάραμε την ενέργειά τους. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο σκληροί, όμως έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Σε μια σειρά πλέι οφ πρέπει να έχεις κοντή μνήμη. Πρέπει την Τρίτη να ξεκινήσουμε με μεγάλη ενέργεια και ένταση, ώστε να ελέγξουμε εμείς το παιχνίδι.

Δεν μπορούμε να τα βαφτίζουμε όλα θέμα συγκέντρωσης. Ο Ολυμπιακός μπήκε με πάρα πολλή ενέργεια και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για δύο-τρία λεπτά. Σε μια δύσκολη έδρα δεν έχεις αυτό το δικαίωμα. Ήταν πολύ δύσκολο να το ανατρέψουμε αυτό. Προσπαθήσαμε στην άμυνα, μειώσαμε όντως το σκορ, αλλά για το κάτι παραπάνω χρειάζεσαι τους παίκτες που μπορούν να τραβήξουν στο σκοράρισμα. Ο Νέντοβιτς έχει δείξει ότι μπορεί να μην ξεκινάει καλά, όμως παλεύει μέσα από την άμυνα και δίνει την έξτρα ώθηση που χρειαζόμασταν εκείνη τη στιγμή», είπε ο Βόβορας.

Σχετικά άρθρα