Ένταση υπήρξε στη συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάση Χατζόπουλου, ο οποίος σχολίασε την κριτική που δέχεται αναφορικά με τις κινήσεις που γίνονται στο τμήμα, καθώς και την οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έκανε λόγο για κόσμο που ειρωνεύεται και εξευτελίζει πίσω από πληκτρολόγια, αποκάλυψε ότι πέρασε από το μυαλό του να παραιτηθεί, ενώ κάλεσε όσους θέλουν να του ασκήσουν κριτική να το κάνουν από κοντά «αν έχουν τα “καρύδια”».

«Έχει χαθεί η λέξη υπομονή. Το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικά αυτή τη χρονιά υπήρξαν αρκετά αρνητικά σχόλια. Ίσως να είναι από τη μικρή μάζα που ασχολείται από τα social media αλλά με πικραίνει η ειρωνεία και ο εξευτελισμός της προσπάθειας να ορθοποδήσει η ομάδα. Το έχω ξαναπεί, δεν θα υπερβούμε τα οικονομική μεγέθη μας γιατί δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε χρέος. Όσο είμαι εγώ εδώ, δεν θα δημιουργηθεί χρέος όσο κι αν ειρωνεύονται ή κράζουν.

Εγώ δεσμεύτηκα για τον μηδενισμό των χρεών και δεν θα παρεκκλίνουμε από αυτό το κομμάτι. Όποιος θέλει να ειρωνευτεί να έρθει μπροστά μου να το κάνει, αν έχει καρύδια και όχι πίσω από πληκτρολόγια. Επειδή όμως δεν έχουν θα κάθονται πίσω από τα πληκτρολόγια.

Φέτος σκέφτηκα να σηκωθώ να φύγω γιατί δεν μπορώ τον εξευτελισμό και την ειρωνεία. Να είμαι επτά ημέρες την εβδομάδα και ο άλλος να προσπαθεί να με εξευτελίσει. Δεν το αντέχει ο οργανισμός μου. Δεν το αντέχει η αξιοπρέπειά μου. Δεν το δέχομαι. Δεν λέω να μην γίνεται κριτική. Άλλο όμως η κριτική κι άλλο ο εξευτελισμός και οι ειρωνείες. Νομίζετε ότι δεν θέλω να φτιάξω μια ομάδα που θα φυσάει; Τι νομίζετε ότι είμαι μαζόχας; Ας έρθουν αυτοί που ξέρουν να αναλάβουν να σηκωθώ να φύγω. Έχω χάσει την προσωπική μου ζωή.

Όποιος έχει καρύδια ας έρθει μπροστά μου να τον λιώσω. Δεν την αντέχουν την αλήθεια. Κάπου είδα διαβάσει ότι ο πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο είναι αυτός που λέει την αλήθεια. Ε, εγώ θα λέω την αλήθεια. Με κράτησε το μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που με πιστεύουν και με υποστηρίζουν και δεν θα μπορούσα να τους προδώσω.

Έκανα συζητήσεις με δυνατότερα πορτοφόλια από το δικό μου αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Θα συνεχίσω να προσπαθώ και μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος ο οποίος θα πάρει την ομάδα. Εγώ το μόνο που απαιτώ είναι να φέρουν το ποσό που εξοφλεί το χρέος και η ΚΑΕ είναι δική τους», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα