Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στην Αίθουσα Β’ του ΣΕΦ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παντελάκη.

Τα νέα πρόσωπα στην πρώτη συγκέντρωση της σεζόν ήταν οι Διονυσία Αλεξανδρή, Ειρήνη Κούκη, Μαρία-Ελένη Γρίσπου, Αθανασία Παντελή, και Βασιλική Παπαμαρκάκη. Οι δυο ξένες αθλήτριες Τάγια Ρέιμερ και Στέφανι Κόστοβιτς θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκες» που ήταν παρούσες στην πρώτη προπόνηση της σεζόν: Εβίνα, Σταμάτη, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Διονυσία Αλεξανδρή, Μαρία Ελένη Γρίσπου, Ειρήνη Κούκη, Αθανασία Παντελή, Βασιλική Παπαμαρκάκη.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Σίγουρα μιλάμε για μια ιδιαίτερη χρονιά η οποία μπορεί να έχει αρκετές μεταβολές. Ωστόσο οφείλουμε να παρουσιαστούμε με συνέπεια κα σοβαρότητα στη δουλειά μας και με το μυαλό μας την ατομική ευθύνη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος για το ρόστερ που έχω να διαχειριστώ και τη φετινή σεζόν και πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας».

Σχετικά άρθρα