Ο Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» σχετικά με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή στο Κύπελλο Ελλάδας, για τα ημιτελικά με τον Προμηθέα, αλλά και για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στον Δικέφαλο του Βορρά.

Όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο Metropolis 95.5:

«Στην πρώτη του τοποθέτηση υπογράμμισε: «Είναι η μεγαλύτερη χαρά μέχρι την επόμενη και ελπίζουμε αύριο να καταφέρουμε να κάνουμε. Διορθώθηκε η άμυνα που παίζουμε και τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν και δεν παρατάνε τα παιχνίδια και προσπαθούν πραγματικά πολύ. Έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες αποφάσεις από τη διαιτησία που ως επί το πλείστων αφορά τη διαιτησία αλλά τα παιδιά σκυλιάζουν και βγάζουν τον χαρακτήρα που θέλουμε να βλέπουμε. Με τον προπονητή έχουμε καταφέρει να βρούμε λύσεις και να διορθωθεί η άμυνα και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Πρέπει όταν υπάρχουν διαιητικά λάθη να απομακρύνεται ο υπεύθυνος και για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξει η στέγη της διαιτησίας. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθει να νικά 8 αντιπάλους και όχι 5».

Αναφορικά με την εικόνα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου: «Ανεβαίνουμε κάθε ημέρα στις μετοχές και έχουμε ξεπεράσει τις 240.000 ευρώ και πολλοί μου λένε πως μετρήθηκαν αλλά περιμένουν να μετρηθούν ξανά όταν θα πληρωθούν από τη δουλειά τους. Εμείς προσπαθούμε να ξεχρεώσουμε όλους όσους χρωστάει η ομάδα. Θέλει υπομονή όταν λες ότι κάνω εξυγίανση και για αυτό η αύξηση έχει να κάνει με παλιά χρέη δεν αφορούν υποθέσεις που τρέχουν τώρα για το ρόστερ και για αυτό υπάρχει ως στόχος οι 500.000. Όλοι θέλουν τα χρήματα τους και εμείς θέλουμε να το σβήσουμε καθώς υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που τρέχουν και σε αυτό βοηθάει ο διπλασιασμός από την οικογένεια Σαββίδη».

Σχετικά άρθρα