Ο Αργύρης Πεδουλάκης, σε πρόσφατη τηλεοπτική δήλωσή του, ισχυρίστηκε ότι ο Γιώργος Μασλαρινός έφτιαχνε τη στέκα στα μαλλιά του την ώρα που έπρεπε να παίζει άμυνα και ότι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να διακόψουν τη συνεργασία τους στον Πανελλήνιο.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, με μια ανάρτηση «φωτιά» έδωσε τη δική του διάσταση των πραγμάτων, καταγγέλλοντας μέχρι και πως έμενε απλήρωτος κατόπιν εντολής του Πεδουλάκη!

Αναλυτικά στην ανάρτησή του έγραψε: «Μετά την απάντηση του κυρίου Πεδουλάκη στον κύριο Σκουντή σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο λόγος αποχώρησης μου από την ομάδα του Πανελληνίου δεν ήταν το μακρύ μου μαλλί αλλά το γεγονός ότι όταν έπαιζα άμυνα έπιανα τη στέκα μου θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 31 μου χρόνια(Σαιζόν 2005-2006) μετά από τη διαδρομή που είχα κάνει μέχρι τότε στο χώρο της καλαθοσφαίρισης η έλευση του κυρίου Πεδουλάκη στον Πανελλήνιο θα με έφερνε αντιμέτωπο με μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Είχα συνεργαστεί με πολλές ομάδες κορυφαίους προπονητές σε Ελλάδα και εξωτερικό με μεγάλες διακρίσεις χωρίς ποτέ να υπάρχει πρόβλημα με διοικήσεις προπονητές και συναθλητές μου. Ήταν γνωστό ότι η έλευση του στην ομάδα θα έφερνε αλλαγές στο ρόστερ για να εξυπηρετήσουν το ………σκεπτόμενο μπάσκετ. Ήταν γνωστή και συνήθης τακτική τού προπονητή που την ακολουθεί ακόμη και μέχρι σήμερα. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγαν οι πέντε από τους έξι ξένους της ομάδας . Ο μοναδικός ξένος που δεν αποχώρησε ήταν ο Damir Mulaomerovic λόγω συμβολαίου αλλά έφυγε την επόμενη χρονιά κάνοντας προπόνηση μόνος του και αλλάζοντας σε ξεχωριστά αποδυτήρια. Θα ήταν πιο τίμιο και σωστό να μου ζητήσει να αποχωρήσω από την ομάδα λόγω της κόντρας που υπήρχε με τον εκπρόσωπό μου κύριο Παπαδάκη και όχι να βρίσκει φτηνές δικαιολογίες. Έκανα εξτρά προπονήσεις για τιμωρία !!! Πρώτη φορά άκουσα ότι το να κάνεις προπόνηση είναι τιμωρία .Δεν ξέρω πως σε μία επαγγελματική ομάδα πληρώνονταν όλοι οι αθλητές εκτός από μένα με εντολή του προπονητή. Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στην αντιμετώπιση που είχα καθημερινά στην προπόνηση . Αυτοί που ξέρουν καταλαβαίνουν. Τέλος όλη αυτή η έπαρση ,το ύφος ότι τα ξέρω όλα, η δήθεν μαγκιά είναι πραγματικά εκπληκτικό πως πάει περίπατο όταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας κύριος Κυριακού έχοντας ενημερωθεί από εμένα για όλη αυτή την κατάσταση παρεμβαίνει με αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα να ξεκινάω πεντάδα φυσικά μαζί με τη στέκα μου και το μακρύ μου μαλλί. Περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα..».

Σχετικά άρθρα