Ο χρηματοδότης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ.

«Δεν ήθελα να δω την ομάδα να καταστρέφεται κι επειδή δεν υπήρχε άλλος, πήρα την απόφαση να παλέψω. Υπάρχει φως στο τούνελ. Έχουμε καταφέρει να ξεχρεώσουμε σχεδόν όλα τα παλιά χρέη, σε προπονητές, παίκτες και μάνατζερ» είπε αρχικά, απαντώντας σε ερώτηση για το λόγο που αποφάσισε να αναλάβει την ΚΑΕ, το περασμένο καλοκαίρι.

Αναφορικά με το αν σκέφτεται στο μέλλον το μπασκετικό τμήμα να έχει και την ενίσχυση της οικογένειας Σαββίδη δίπλα του, απάντησε: «Μακάρι να θελήσει ο κ. Σαββίδης. Εμείς ως διοίκηση έχουμε πλέον όλα τα στοιχεία για να του τα παρουσιάσουμε, για το μέλλον αυτής της ομάδας και θα ήταν τεράστια χαρά μας να έρθει η οικογένεια Σαββίδη στο μπάσκετ».

Ο κ. Χατζόπουλος αναφέρθηκε και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα… «Ξέραμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε την έκτη θέση. Βέβαια, στην αρχή της χρόνιας, ως στόχο είχαμε βάλει τα πλέι οφ. Όταν κάνεις εξυγίανση δεν κοιτάς να ξοδέψεις λεφτά στην ενίσχυση αλλά να κλείσεις υποθέσεις».

Τέλος, μίλησε και για την πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας με τον Άρη Λυκογιάννη, για άλλα τρία χρόνια. «Για να μπορέσεις να χτίσεις μια ομάδα χρειάζεται χρόνος. Δε μπορείς να αλλάζεις κάθε χρόνο προπονητές και παίκτες. Αν θέλουμε να δούμε την ομάδα να καλυτερεύει κάθε χρόνο, πρέπει να ξεκινήσουμε από μία βάση που ξέρουμε ότι είναι ο προπονητής».

Σχετικά άρθρα