Υπέγραψε στην Αρμάνι Μιλάνο ο Ντίνος Μήτογλου, ενώ απόμένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως μεταδίδουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Αρμάνι, τις τελευταίες ώρες υπήρξαν οι οριστικές εξελίξεις της υπόθεσης, με τον διεθνή πάουερ φόργουορντ-σέντερ να υπογράφει το συμβόλαιό του.

Η Αρμάνι του έδωσε διετές συμβόλαιο ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, με NBA out, ενώ ο Μήτογλου μίλησε στο τηλέφωνο με τον Ετόρε Μεσίνα και πήρε τις διαβεβαίωσεις που ήθελε, για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η ανάρτηση με την οποία ο Μήτογλου αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό

“Don’t cry because it’s over. Smile because it happened” (σ.σ. “Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα που συνέβη”).
Ένας κύκλος κλείνει, ίσως ο πιο σημαντικός. Ο πρώτος επαγγελματικός, γεμάτος συναισθήματα, αναμνήσεις, εύκολες και δύσκολες στιγμές. Αυτό που μένει στο τέλος είναι το πόσο ευλογημένος είμαι για αυτά που έζησα στον Παναθηναϊκό και πόσο ευγνώμων για αυτά που πήρα, κέρδισα, έμαθα.

Η τετραετία αυτή έχει σημαδέψει τη ζωή και την καριέρα μου. Με άνδρωσε μπασκετικά δίπλα σε μορφές του παγκόσμιου αθλητισμού όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης τους οποίους και ευχαριστώ θερμά. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και όλο το staff (προπονητές, γυμναστές, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, γιατροί, έναν – έναν ξεχωριστά). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές, τις εμπειρίες, τις φιλίες, τις οδηγίες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αγάπη και την στήριξη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κύριο Τάκη Τριαντόπουλο για τη συνεργασία και πάνω από όλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με πίστεψε και με έφερε στον Παναθηναϊκό, για τη στήριξη που μου έδωσε και όλα όσα μου πρόσεφερε.

Εύχομαι τα καλύτερα στην οικογένεια και σε όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

«Ποτέ δεν φεύγεις πραγματικά από ένα μέρος που αγαπάς. Παίρνεις ένα κομμάτι αυτού μαζί σου και αφήνες ένα κομμάτι σου εκεί»

Με τιμή

Ντίνος Μήτογλου

Σχετικά άρθρα