Το ζήτημα παραχώρησης του Αλεξανδρείου ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης στην επαφή που είχε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν επί της λύσης που η οποία θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές καθώς η Πολιτεία έχει εκφράσει την πρόθεση εκχώρησης με την ταυτόχρονη διασφάλιση των τμημάτων που χρησιμοποιούν τον υπόγειο αθλητικό χώρο του γηπέδου.

Μάλιστα, μιλώντας στο Gazzetta, ο Λευτέρης Αρβανίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την πορεία της υπόθεσης. «Επικοινωνήσαμε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και συζητήσαμε εκ νέου για το θέμα της παραχώρησης του Αλεξανδρείου Μελάθρου στον ΑΡΗ. Κοιτάζουμε το θέμα μαζί με τον υφυπουργό και σε συνεργασία μαζί του γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε να προχωρήσει.

Πρέπει να είναι όλα τακτοποιημένα και να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον ΑΡΗ, ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η ομάδα τα επόμενα χρόνια. Ο κ. Αυγενάκης βοηθά όσο μπορεί τις ομάδες και έχει αφήσει το στίγμα του στον ελληνικό αθλητισμό. Ευελπιστούμε ότι, σε συνεργασία με το υπουργείο, θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή» δήλωσε.

Σχετικά άρθρα