Ο Εθνικός αποτελεί μια από τις πιο “καυτές” ομάδες στον νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής και το τρομερό διπλό στη δύσκολη έδρα του Παπάγου είναι μια ακόμη απόδειξη, με τον Νίκο Αγγελόπουλο να δίνει μια απίστευτη παράσταση!

Ο πολύπειρος φόργουορντ, με τις σημαντικές επιτυχίες στις “μικρές” εθνικές ομάδες και τη σπουδαία διαδρομή στην Α1, έκανε… πράγματα και θαύματα απέναντι στο σύνολο του Γιώργου Διαμαντόπουλου, που δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Η ποιότητα του έκανε τη διαφορά και ορισμένα καλάθια που έβαζε φάνταζαν… αδιανόητα, με το μέταλλο που έχει σαν παίκτης να φωνάζει τρανταχτά “παρών”.

Η κόρνα της λήξης βρήκε το… προσωπικό του κοντέρ να γράφει 35 πόντους με τρία εύστοχα τρίποντα και σχεδόν καμία άστοχη προσπάθεια σε ό,τι σουτ επιχείρησε. Αρκετά εξ’ αυτών υπό πίεση, όχι μόνο ενός αντιπάλου. Πώς να μην τρίβει τα χέρια του μετά ο Κώστας Οικονομάκης, ο οποίος βγάζει τον καλύτερο εαυτό των παικτών του και τα αποτελέσματα “μιλάνε” από μόνα τους. Ο Αγγελόπουλος ήταν πραγματικός “στρατηγός” και έβαλε τη σφραγίδα του σε ένα μεγάλο ντέρμπι, αναγκάζοντας συμπαίκτες και αντιπάλους να υποκλιθούν στην ποιότητά του που αποτελεί πολυτέλεια για την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Σχετικά άρθρα