Σημερινό (20/5) δημοσίευμα της «Mozzzart Sport» κάνει λόγο πως η Euroleague θέλει να τοποθετήσει τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα σε υψηλή διοικητική θέση τη νέα αγωνιστική περίοδο!
Ωστόσο, το ρεπορτάζ της σέρβικης ιστοσελίδας δεν ξεκαθαρίζει αν πρόκειται γι’ αυτή του CEO, που αναμένεται να… χηρέψει μετά την επικείμενη αποχώρηση του Τζόρντι Μπερτομέου, ή κάποιο άλλο πόστο.
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, δε, ο Σέρβος πρώην άσος του Παναθηναϊκού έχει πολλούς θαυμαστές μεταξύ των ιδιοκτητών των ομάδων που έχουν εγγυημένα συμβόλαια στη διοργάνωση.
Παράλληλα, ο Μποντιρόγκα διαθέτει και όλο το απαραίτητο «πακέτο», έχοντας διατελέσει αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της πατρίδας του αλλά και τεράστια καριέρα ως αθλητής.
Η υπόθεση του «Ντέκι» αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνάντηση των ομάδων-μετόχων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη στις 25 Μαΐου.