Στον πολιτικό «στίβο» κατεβαίνει ο Δημήτρης Παπανικολάου, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την Παρασκευή (1/2) και στη συνέχεια αποφασίστηκε πως ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Να σημειωθεί πως οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο σε αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε βουλευτές και παλαίμαχους καλαθοσφαιρισιστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: «Ένας σπουδαίος αθλητής θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές. Ο Δημήτρης Παπανικολάου που έχει διακριθεί όχι μόνον με μεγάλες ελληνικές ομάδες, αλλά και με τη φανέλα της εθνικής θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στο Νότιο τομέα της Β Αθηνών.

Η γνωριμία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε πριν από ένα χρόνο στο πλαίσιο ένα αγώνα μπάσκετ βουλευτών με παλαίμαχους παίκτες. Έκτοτε είχαν τακτική επικοινωνία κυρίως για θέματα αθλητισμού και στη σημερινή τους συνάντηση οριστικοποιήθηκε να διεκδικήσει μια θέση στη βουλή και να συμβάλει και εκείνος στην επόμενη μέρα της χώρας μας, στους τομείς που γνωρίζει καλύτερα».

Σχετικά άρθρα