Ρωτήθηκε από ρεπόρτερ για ένα συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο πριν από μερικά χρόνια τον είχε φέρει στο προσκήνιο των κουτσομπολίστικων media των ΗΠΑ, αλλά εκείνος δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει.

Ο λόγος για τον Σακίλ Ο’ Νιλ, μια παλιά ιστορία (;) του οποίου έχει ως εξής: ο μουσικός παραγωγός από το Λος Άντζελες, Ρόμπερτ Ρος αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα απαγωγής από μέλη συμμορίας το 2008, που τον ξυλοφόρτωσαν απαιτώντας να τους παραδώσει μια βιντεοκασέτα.

Βάσει των ισχυρισμών του, το «θύμα» είχε στην κατοχή του μια κασέτα από κρυφό σύστημα ασφαλείας που παρουσίαζε τον απόμαχο σούπερ-σταρ του NBA να επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με μια γυναίκα, όμως το εν λόγω επίμαχο υλικό δεν υπήρχε πλέον στην κατοχή του.

Επιπλέον, πάλι σύμφωνα με τις δηλώσεις του, πίσω από όλη αυτήν την ιστορία κρυβόταν όχι μόνο ο Ο’Νιλ αλλά και ο συνεργάτης του, Μαρκ Στίβενς, κάτι που αποδεικνύεται (;) από τα λόγια ενός από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, του Τζέιμς Χάρμπιν, που μίλησε για ένα «ζήτημα προς επίλυση» με τους δυο προαναφερθέντες άντρες.

Όπως και να ’χει, τόσο ο «Shaq» όσο και ο συνεργάτης του αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή και σε κανέναν τους δεν απαγγέλθηκε κατηγορία.

Σχετικά άρθρα