Ο GM της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας, μίλησε για την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις εξελίξεις που ενδέχεται να υπάρξουν στο ματς με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναβολή του ματς με το «τριφύλλι»: «Είναι μια άσχημη κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν υποχρεωμένος, αλλά έκανε νέα, προληπτικά τεστ. Κάποιοι παίκτες δεν αισθάνθηκαν καλά και μετά ήρθαν και τα θετικά τεστ τους. Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, ο Παναθηναϊκός είχε μόνο έξι διαθέσιμους υγιείς παίκτες. Γι’ αυτό και το ματς αναβλήθηκε.

Τα μάθαμε όλα 30′ πριν φύγουμε για το παιχνίδι. Δεν ξέραμε τι ακριβώς θα γίνει, μόνο ο Παναθηναϊκός μας είχε ενημερώσει. Η λίγκα δεν είχε λάβει τα έγγραφα. Όταν έπρεπε να πάμε στο πούλμαν, μας ενημέρωσαν για την αναβολή».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακόμα, μιλάμε με την λίγκα. Τους ζητάμε να μας πληροφορήσουν. Ο Ολυμπιακός λέει πως δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες, αλλά πρέπει να επιβεβαιωθεί αυτό και από τη διοργανώτρια αρχή. Πιστεύω πως θα ξέρουμε την κατάσταση στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας».

Σχετικά άρθρα