Ανοιχτό άφησε ο Λιβιό Ζαν Σαρλ το ενδεχόμενο να μην παραμείνει στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν. Ο Γάλλος άσος του οποίου το συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους ολοκληρώνεται το προσεχές διάστημα, μίλησε στην ιστοσελίδα bebasket.fr, και παραδέχθηκε ότι με τους Βεζένκοφ και Πρίντεζη μπροστά του, θα ήταν δύσκολο να είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
«Δεν μπορώ να πω ψέματα. Ήξερα πως αυτό θα γίνει. Δύσκολο να διαλέξεις ανάμεσα στο να είσαι σε μια μεγάλη ομάδα με μικρότερο ρόλο ή να έπαιρνα περισσότερες ευθύνες σε μια μικρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Το Final Four με δικαίωσε όμως μου άφησε και απογοήτευση. Είχαμε θέματα τραυματισμών μέσα στη σεζόν» είπε αρχικά ο Ζαν Σαρλ και πρόσθεσε:
«Είμαι στο rotation πίσω από Βεζένκοφ και Πρίντεζη. Ο πρώτος ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας και ο δεύτερος είναι σπουδαίος παίκτης που ολοκληρώνει την καριέρα του. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ αλλά είναι δύσκολο. Δεν ξέρω αν θα μείνω και τη νέα σεζόν».