Την πρόθεση του Ηρακλή να συνεχίσει τη συνεργασία του με τους Βασίλη Καββαδά και Ολιβιέ Χάνλαν εξέφρασε ο Βαγγέλης Ζιάγκος κατά την παρουσίασή του από την ΚΑΕ.

«Θέλουμε τον Βασίλη στην ομάδα. Μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης, το παιδί κατάφερε και έκανε μία εξαιρετική σεζόν, μέσα από τη σκληρή δουλειά και το πείσμα του. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι στον Ηρακλή του δίνεται η μεγάλη ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, καθώς τη νέα αγωνιστική περίοδο θα υπάρχει και η πρόκληση της Ευρώπης. Τον καλούμε να παραμείνει, ώστε να πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Σε κάθε περίπτωση, για τον Βασίλη, ο Ηρακλής συνιστά την πιο κατάλληλη επιλογή» δήλωσε ο νέος προπονητής του «Γηραιού», εμ.

Αναφορικά με τον Καναδό γκαρντ, ο 44χρονος τεχνικός είπε: «Είναι δεδομένο ότι ο Ηρακλής την περασμένη σεζόν είχε πρόβλημα στη θέση “1”, καθώς ο Χάνλαν είναι σούτινγκ γκαρντ και ο κάθε παίκτης μπορεί να αξιοποιηθεί τα μέγιστα μόνο όταν αγωνίζεται στη θέση, που του ταιριάζει. Πήραμε τον Μπόουλιν, που είναι ένας κλασικός οργανωτής, με μεγάλες δυνατότητες στο σκοράρισμα και θα ήταν ευχής έργον το να έχουμε δίπλα του στο “2” έναν ικανότατο επιθετικό παίκτη, όπως ο Χάνλαν. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να τον πείσουμε να παραμείνει στην ομάδα, όμως τίθεται και ζήτημα μπάτζετ».

Σχετικά άρθρα